LVI-SUUNNITTELU

Ilmair suunnittelee ja konsultoi kaikissa talotekniikan tarpeissa uudisrakennuksista erilaisiin muutostöihin ja korjausrakentamiseen.

Suunnittelun yhteydessä tehdään useimmat asumisen kannalta merkittävimmät valinnat kohteesi toimivuudesta, viihtyisyydestä, turvallisuudesta ja energiataloudellisuudesta. Valintojen mukaisesti määräytyy myös 90 prosenttia kustannuksista.

Suunnittelijan ammattitaidolla ja kokemuksella pientaloasumisesta on merkittävää etua asiakkaalle. Tunnemme talotekniikan osa-alueet, niiden toiminnan, paikalliset viranomaisohjeet sekä alan laajat tuotevalikoimat ja osaamme nähdä ne yhtenä, toisiinsa linkittyvänä kokonaisuutena.

Kun rakennat uutta tai saneeraat vanhaa, aloitamme hankkeen perusteellisella kartoituksella, mitä uudelta järjestelmältä haluat. Kerro, mikä on sinulle merkittävää, mitä toivot asumiselta ja kuinka aiot rakentaa. Saneerauskohteissa huomioimme myös rakennuksen taloudelliset vaikutukset toteutettaviin valintoihin. Kuinka vanhaa järjestelmää voi hyödyntää ja mitä voidaan uudistaa.

Koko LVI yhdessä paketissa

Asumisen ammattilaisina huolehdimme suunniteltujen ratkaisuiden toimivuudesta ja taloudellisuudesta.
LVI-suunnitelmien yhteydessä saat halutessasi tarjouksen ja suunnitelman toteutuksesta pitävine aikatauluineen – vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Kun asioitasi hoitaa yksi taho, kaikki on paljon selkeämpää – ja myös edullisempaa.

24h LVI-päivystys
Bosch lampömestari Bosch lampömestari 6 vuoden takuu