LVI-TYÖT

Osaava putkimies kaikkiin kodin LVI-töihin

Kun ikääntynyt putkisto kaipaa saneerausta, valmisteilla oleva omakotitalo putkiasennusta tai kun tarvitset hanojen tai viemäreiden korjausta, Ilmair Oy:n putkimies saapuu paikalle! Toteutamme kaikki LVI-työt niin omakotiasujien, taloyhtiöiden kuin yritystenkin tarpeisiin Salon, Helsingin ja Turun seudulla.

Putkimiehemme on alan vahva osaaja

Kaikki putkityöt kannattaa jättää ammattilaistemme käsiin. Kokemus, oikeaoppiset työtavat ja huolellisuus takaavat, että lopputulos on onnistunut ja kestävä - oli kyse suuremmista saneerauksista ja asennuksista tai pienemmistä LVI-töistä. Muista kutsua putkimies paikalle jo hyvissä ajoin, tällöin voidaan välttyä suuremmilta ongelmilta, kuten vesivahingoilta.

Korjaamme, asennamme ja huollamme kaikki rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmät vuosien kokemuksella.

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoisen lattialämmityksen avulla mikä tahansa lattia saadaan miellyttävän lämpimäksi. Lattiamateriaalin voi valita vapaasti: kivi, klinkkeri, betoni, puu tai muovi.

Vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa suoraan sekä puu- että betonilattian päälle.

Lattialämmitys voidaan asentaa myös vanhan lattian päälle. Asennustavasta ja vanhan lattian pohjamateriaalista riippuen lattian korkeus ei välttämättä nouse lainkaan.

24h LVI-päivystys
Bosch lampömestari Bosch lampömestari 6 vuoden takuu